Kezdőlap

Társaságunkat 1990-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi cégek számára magas színvonalú pénzügyi, számviteli, adóügyi és kontrolling szolgáltatást nyújtson. Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezve kívánjuk gazdasági társaságok, fióktelepek, egyéb szerveztek teljes körű könyvelési, bérszámfejtési, könyvvizsgálati és adó tanácsadási feladatait ellátni.

A PTA-Diamond Kft. szakképzett munkatársai nap, mint nap gondoskodnak arról, hogy ügyfeleink részére folyamatos, naprakész információval szolgáljanak az alábbi területek mindegyikén: könyvviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, teljes körű adminisztrációs feladatok ellátása, valamint pénzügyi tanácsadás, könyvvizsgálat, adótanácsadás.

Cégünk úgy a könyvelés, mint a könyvvizsgálat során nyelveket beszélő munkatársaival azt a rést tölti be a piacon, ami a nagy könyvvizsgáló, adótanácsadó cégek és a nyelveket nem beszélő kis irodák között keletkezett.

A Magyarországon tevékenykedő külföldi vállalkozások keresik azokat a könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó irodákat, akik tudnak velük kommunikálni, ismerik a magyarországi jogszabályokat és azokat az ő saját nyelvükön meg is tudják magyarázni nekik. Egyben szükségük van külföldi nyelven történő jelentésekre, adatszolgáltatásra és nem csak magyar, hanem gyakran a nemzetközi szabályok alapján is.