Tervek a jövőre

Az eddigiekben inkább pénzadományokkal segítettünk a rászorulókon, de a csapat úgy döntött, hogy az elkövetkezendő években nem csak sportos programokat, csapatépítéseket szervezünk magunknak, hanem csapatépítésként önkéntes társadalmi munkát vállalunk, azaz közösen a jövőben valami hasznosat hozunk létre.

  • Eldöntöttük, hogy 2017-ben keresünk egy óvodát, bölcsődét, vagy iskolát és vállaljuk, hogy kifestjük közösen a belső helyiségeket és a kerítésfestést is megcsináljuk.
  • A csapatunkban van, aki már átúszta a Balatont néhányszor és vannak, akik futóversenyeken is többször részt vettek. Akik nem futnak, ők vállalták, hogy segíteni fognak az egyes pontokon, ahol vizet kell adni, vagy segítséget, eligazítást kell nyújtani.
  • A Kft. céges autója 7 éves és lassan le kell cserélni. Csere esetén elektromos autót fogunk vásárolni benzines helyett.
  • Fontosnak tartjuk a környezettudatosságot és a lehetőségeinkhez képest tervezzük, hogy a szelektív szemétgyűjtést kiterjesztjük. Nem csak a papírokra – bár nálunk ez a legnagyobb mennyiség – hanem a műanyagokra is.